-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:10682 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:6

آيا مصرف مال كسي كه اصلاً نماز نمي خواند, صحيح است ؟

خواهر گرامي ! لازمهء رعايت قوا در امور زندگي , شناخت و يادگيري تعاليم حيات بخش اسلام واصول و فروع آن است . از اين كه در صدد فراگيري احكام شرعي هستيد, به شما تبريك مي گوييم و درودمي فرستيم . اگر شخص تارك الصلوة, نماز را قبول داشته باشد, ولي به علت تنبلي و سهل انگاي نماز نمي خواند, ازدايرهء اسلام خارج نيست , پس مصرف مال او اشكال ندارد. اگر بداند نماز تكليف الهي است , ولي آن را قبول ندارد وتوجه دارد لازمهء آن , مردود كردن حرف خدا يا پيامبر6است , محكوم به كفر و ارتداد مي باشد. در اين صورت مصرف مال وي همانند مصرف مال كفار است , مثلاً در مورد غذا, اگر احتمال بدهيد به وسيلهء كارخانه يا ابزار يادستكش تهيه شده , مصرف آن اشكالي ندارد, ولي اگر يقين داشته باشيد دست يا بدن آن ها با رطوبت تماس پيداكرده , احتياط آن است كه در غير موارد ضرورت اجتناب شود. اما در موارد ضرورت مثل مسافرت هايي كه به كشورهاي غير اسلامي مي شود و پرهيز از اين امور مشكل است . مي توانيد پرهيز نكنيد.(1)

(پـاورقي 1.آيت الله مكارم شيرازي , مجموعه استفتائات جديد, ص 283

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.